Yasak yeniden mi gelecek? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yasak yeniden mi gelecek?


 

Yeni Mersin İdman Yurdu’nda sona eren transfer yasağı yeniden mi geliyor? Kulübün sessiz kalması kafaları karıştırıyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Geçtiğimiz sezon 3.Lig'de mücadele eden ve grubunu şampiyon olarak bitirerek TFF 2.Lig’e yükselen temsilcimiz Beyaz Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu için kritik bir iddia gündeme geldi.

Transfer yasağına neden olan Bulgar oyuncu Spas Delev’in Mersin İdman Yurdu'ndan alacakları karşısında Spor Tahkim Mahkemesi CAS'a baş vurmuş, FİFA Kırmızı Lacivertlilerin eski Mersin İdman Yurdu'nun devamı olduğunu, oyuncunun haklı bulduğu kararına varmıştı.

Mersin İdman Yurdu avukatlarının itirazları sonunda transfer tahtası açılmış, hatta kulüp ilk transferini yapmıştı. Ancak ortaya atılan iddiaya göre; FİFA’nın, Mersin İdman Yurdu'na 1 aylık süre verdiği, bu süre içinde oyuncuya ödeme yapılmaz ise transfer yasağının yeniden geleceği öğrenildi. Kulübün transfer yasağı ile ilgili sessizliğini sürdürmesi, spor kamuoyunu bilgilendirmemesi tepkilere neden oluyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA