Mersin’in rakipleri belli oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’in rakipleri belli oldu


 

Mersin’i TFF 2. Lig ve 3. Lig’de temsil eden takımların rakipleri fikstür çekimi ile belli oldu. Yeni Mersin İdman Yurdu ilk hafta Bursa ile eşleşirken, Tarsus açılışı evinde Talas ile yapacak. Silifke ekibi ise Pazarspor’a konuk olacak.

HEDİYE EROĞLU

 

2023-2024 Sezonu TFF 2. Lig'de mücadele edecek Yeni Mersin İdman Yurdu ve TFF 3. Lig'de mücadele edecek Silifke İdmanyurdu ile Tarsus İdman Yurdu'nun mücadele edeceği grupların fikstür çekimi Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde gerçekleştirildi.

TFF 2. Lig 27 Ağustos'ta, 3. Lig ise 9 Eylül’de başlayacak.

 

BURSA’NIN AKIBETİ BELİRSİZ

Geçtiğimiz sezon 3.Lig'de mücadele eden ve grubunu şampiyon olarak bitirerek TFF 2.Lig’e yükselen temsilcimiz Beyaz Grup’ta yer alan Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş’nin ilk hafta rakibi Bursaspor oldu.

Yaşadığı ekonomik kriz sonucu transfer yasağı bulunan Bursaspor’un sahaya çıkıp çıkmayacağı henüz belli olmazken, yeni sezon hazırlıklarına Mersin’de kendi tesislerinde başlayan Kırmızı Lacivertli ekip galibiyet ile sezona başlamak istiyor. 

 

TİY AÇILIŞI EVİNDE YAPACAK

Geçen sezon şampiyonluğa oynarken devre arasından itibaren yaşadığı krizler ile 3 Lig’e düşen 1. Grupta mücadele edecek olan Tarsus İdman Yurdu da ilk hafta Talasgücü Belediyespor’u konuk edecek.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Nevşehir kampında çalışmalarını sürdüren Sarı Lacivertliler, antrenman için sahalarını kullanma konusunda yardımcı olan Ürgüp Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Tural’ı ziyaret ederek forma hediye ettiler.

Günü sabah ve akşam olmak üzere çift antrenman ile tamamlayan takım, fitness salonunda ki ağırlık ve kuvvet çalışmalarına da özen gösteriyor.

 

SİLİFKE İLK HAFTA DEPLASMANDA

Bölgesel Amatör Lig'den (BAL) TFF 3. Lige yükselen diğer bir temsilcimiz Silifke Belediyespor ise 2 Grupta ki ilk maçında deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak.

Yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör Muzaffer Tozlu gözetiminde Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Spor Tesislerinde sürdüren Silifke ekibi, ikinci etap kamp çalışmaları için 3 Ağustos’ta Ankara Kızılcahamam’a hareket edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA