Altunok Basın Bayramını kutladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Altunok Basın Bayramını kutladı


 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Altunok, “Halkın doğru haber alması için aktif rol oynayan basın çalışanları çok önemli bir görevi yerine getiriyor. Basın çalışanlarımızın özel günlerinden biri olan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlarım” dedi.

Haber Merkezi

 

Türk basın tarihinin önemli dönüm noktalarından biri olan basına sansürün kaldırılışının 115. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Basınımızın objektif, tarafsız, ilkeli ve tabi ki özgür olması çok önemli. Basın bir ülkenin gelişmesi, güçlenmesi ve hedeflerine ulaşmasındaki en önemli kurumlardan biri olarak çok önemli sorumluluklara sahiptir. Dünya ve ülke gündemini halka aktaran kurum olan basının gerçekleşen olayları doğru ve tarafsız bir şekilde aktarması gerçekten çok önemlidir. Silifke Belediyesi olarak, 88 mahallemize en iyi hizmeti vermek için var gücümüzle çalışırken, belediyemizce halkımızın faydasına yönelik gerçekleştirdiğimiz projeleri halkımıza duyurma, bilgilendirme açısından ilçemiz basını halkımızla aramızda köprü görevi görmektedir. Bizler de, her zaman olduğu gibi gazetecilerimizin ve basın mensuplarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu düşüncelerle, ilçemiz Silifke’de faaliyet gösteren başta yerel gazete, televizyon, radyo, ulusal ajans temsilcileri olmak üzere basın camiasının içinde yer alan tüm mensupların 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlar, bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar dilerim. Basın camiasına hizmet veren ve ebediyete intikal eden basın mensuplarımızı da rahmetle anıyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA