Anamur yargısında büyük değişim | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Anamur yargısında büyük değişim


 

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 2023 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi’nin yayınlanması ile Mersin yargısında büyük bir değişim yaşandı. Değişim yaşanan ilçelerin başında gelen Anamur’da ilçeden ayrılacak olan yargı mensupları için veda gecesi düzenlendi.

HEDİYE EROĞLU

 

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 2023 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi’ni yayımladı. Kararname kapsamında adli yargı görevlendirmelerinde Mersin’de büyük değişim yaşandı. Mersin yargısında değişim yaşanan ilçelerin başında Anamur geldi.

 

KİMLER GİTTİ, KİMLER GELDİ?

Anamur Cumhuriyet Savcısı Alper Ersan Kâhta Cumhuriyet Savcılığına, Anamur Hâkimlerinden Durmuş Efe Şanlıurfa Hâkimliğine, Hatice Hilal Gürbüz, Gaziantep Hakimliğine ve Şeyma Ersan da Kahta Hakimliğine atandılar.

Beyşehir Hâkimi Duran Hazır ile Çaycuma Hâkimi İbrahim Alper Mete de Anamur Hakimliğine atanan isimler oldular.

 

YARGI MENSUPLARINA VEDA GECESİ

Değişim yaşanan ilçelerin başında gelen Anamur’da ilçeden ayrılacak olan yargı mensupları için veda gecesi düzenlendi.

Anamur Kaymakamlığı ve belediyesi tarafından bir otelde düzenlenen geceye; İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Anamur Cumhuriyet Başsavcısı, Silifke Cumhuriyet Başsavcısı ve Silifke Adalet Komisyonu Başkanı ile birlikte tayinleri çıkan Hakim Sayın Durmuş Efe, Hakim Sayın Şeyma Ersan ve Savcı Sayın Alper Ersan için düzenlenen veda yemeğine katıldı.

Başkan Kılınç, veda gecesinde yargı mensuplarına çalışmaları için teşekkür ederek, “Değerli hakimlerimize ve savcımıza ilçemizde yaptıkları başarılı görevler nedeniyle teşekkür ediyor yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA