Altunok, Yeşilovacık’ta incelemelerde bulundu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Altunok, Yeşilovacık’ta incelemelerde bulundu


 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, ilçeye bağlı Yeşilovacık mahallesi deniz sahilinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye olarak yapımına devam ettikleri Yeşilovacık mahallesi deniz sahili düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Altunok, 15.000 metrekarelik parkurdan oluşan parkı önümüzdeki günlerde halkın hizmetine sunacaklarını açıkladı. Yürütülen çalışmalarla ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Silifke Belediye Başkanı Altunok, “Hazırladığımız modern ve sağlıklı projelerle ilçemize bağlı tüm mahallelerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Denize sahili olan Taşucu, Atakent ve Yeşilovacık mahallelerinde başlattığımız deniz sahili düzenleme projemize devam ediyoruz. Bu projelerimizle birlikte ilçe halkımıza, tatil amaçlı gelen yerli-yabancı misafirlerimize daha kaliteli, sağlıklı ve modern hizmetler sunmayı hedefliyoruz. Önem verdiğimiz projelerin başında yer alan Yeşilovacık deniz sahili düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 15.000 Metrekarelik bir alan üzerinde yapımını sürdürdüğümüz projemizin artık sonuna geliyoruz. Yapımını tamamlamak üzere olduğumuz bu parkta KKTC Kurucu Cumhurbaşkanımız Rauf Denktaş’ın adını yaşatmayı planlıyoruz. Yavru vatanımız KKTC’nin bu güne gelmesinde büyük emekleri olan kurucu cumhurbaşkanımız Rauf Denktaş’ın adını Silifke’mizde yaşatmanın heyecanı içerisindeyim. Kıbrıs savaşında Türkiye’den çıkan ilk destek kıtasının çıkış noktası olarak ta bilinen parkta Kıbrıs Savaşında kullanılan tanklar ve değerli büyüğümüz Rauf Denktaş’ın büstü de yer almaktadır. Ayrıca parkımızda Türk bayrağımız ve yavru vatanımız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin bayrağı da yer almaktadır.  Hayatını, Kıbrıs davası uğruna mücadele ederek geçiren merhum cumhurbaşkanımız Rauf Denktaş’ın adını Silifke’mizde sonsuza kadar yaşatacağız” dedi.

İçerisinde yürüyüş yolları, çevre aydınlatmaları, cafeler, çocuk oyun gurubu ve spor aletleri, koşu alanı, oturma alanları ve sahil voleybol sahalarının yapımının sürdüğü Yeşilovacık deniz sahili düzenleme projesini yerinde inceleyen Başkan Altunok, daha sonra Mahalle Muhtarı Rıdvan Alçın ve Taşucu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Küpük’le birlikte Yeşilovacık mahallesinde vatandaşları ziyaret etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA