Transfer yapılacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Transfer yapılacak


 

Spas Delev sorununu çözen Yeni Mersin İdman Yurdu transfer yapabilecek. Tecrübeli teknik adan Özcan Kızıltan’ın raporu doğrultusunda dış transferde yaklaşık 10 oyuncuyu transfer etmesi bekleniyor.

ALİ ŞANLI

 

TFF 2. Lig’de mücadele etmeye hazırlanan Yeni Mersin İdman Yurdu dün ilk idmanını yaparak 2023-2024 sezonuna merhaba dedi. Kendi tesislerinde ilk idmana çıkan Kırmızı Lacivertli ekip 14 oyuncu ile ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 hafta idmanlara Mersin’de devam edecek olan Mersin ekibi daha sonra Bolu’ya geçerek 2’inci etap çalışmalarını sürdürecek.

Takım sahaya inerek ilk idmanını yaparken yönetim ise taraftarın da merak beklediği transfer tahtası sorununu çözmesi taraftarını ayrıca mutlu etti. CAS’a yapılan itirazın sonuçlandığı transfer yasağının kalktığı öğrenildi. İstanbul’da yapılan toplantının ardından sorunun çözüldüğü gelen bilgiler arasında. Transfer tahtasının açılması ile Mersin İdman Yurdu dış transferde en az 10 yeni oyuncuyu kadrosuna katması bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA