Mersin’de voleybol zamanı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de voleybol zamanı


 

Mersin’de, Her Ay Bir Branş Tanıtımı Projesi kapsamında "Halka Açık Plaj Voleybolu Şenliği" düzenlendi.

Haber Merkezi

 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, her yaşta herkese spor yaptırma amacıyla başlatılan “Her Ay Bir Branş Tanıtımı” projesi kapsamında Temmuz ayı boyunca Voleybol branşını tanıtmaya devam ediyor.  

“Her Ay Bir Branş Tanıtımı” Projesi Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Voleybol Federasyonu Mersin İl temsilciliği tarafından Fenerbahçe Meydanı Plajında (Marina AVM Yanı) düzenlenen "Halka Açık Plaj Voleybolu Şenliği" gerçekleştirildi.

Temmuz ayı boyunca Voleybol branşını tanıtmaya yönelik etkinliklerden birisi olan Halka Açık Plaj Voleybolu Şenliği sonunda etkinliğe katılan vatandaşlara madalya ve katılım belgeleri Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Mersin İl Temsilcisi Nurten Keskin, Spor Faaliyetleri Birimi şefi Yeşim Gezer, TVF Mersin İl Hakem ve Gözlemci kurulu üyeleri tarafından verildi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA