Ayşe Orhan Zirvede | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ayşe Orhan Zirvede


 

ALİ ŞANLI

 

İstanbul'da yapılması planlanan ancak Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ertelenen 10. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası (Turkish Open), Ankara'da yapıldı. Ankara'da yapılan turnuvaya 40 ülkeden 1429 sporcunun katıldı.Taha Akgül Spor Salonunda yapıldı. Turnuvada büyükler, gençler ve yıldızlar kategorilerinde müsabakalar yapıldı. Büyükler kategorisindeki karşılaşmalarda ise 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na kota puanı verildi.

MERSİN'İN GURURU OLDU

Şampiyonaya katılan Mersinli Ayşe Orhan Mersin adına yarışarak 42 kiloda şampiyon olması Mersin'de büyük mutluluk kaynağı oldu.Hocası Mustafa Dolaş ile uzun süredir şampiyonaya hazırlanan Ayşe Orhan daha önce de Doğu gurubunda Türkiye şampiyonluğu , Yıldızlarda Türkiye 1'nciliği Yıldızlarda Avrupa ve Balkan şampiyonlarında yaptığı derecelerle katıldığı her şampiyonda Türkiye'yi başarıyla temsil etmişti.

 Şampiyon Tekvando'cu Ayşe Orhan göz yaşları içinde yaptığı açıklamada Mersin'i en iyi şekilde temsil etiğim için çok mutluyum. Ban bu yolda sonsuz destek veren her an yanımda olan hocam Mustafa Dolaş'a teşekkür ediyorum. Hocamın ve Mersin halkının desteği ile bir çok başarıya imza atarak Mersin'i en iyi şekilde temsil etmeyi düşünüyorum.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA