Ağaçlandırma ve sedir rehabilitasyon sahalarında incelendi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ağaçlandırma ve sedir rehabilitasyon sahalarında incelendi


 

Haber Merkezi

 

Karabük Üniversitesi’nden duayen akademisyen, Prof. Dr. İbrahim Atalay başkanlığında, Akdeniz Üniversitesi’nden Dr. Sevda Altunbaş, Fırat Üniversitesi’nden Dr. Muzaffer Siler, Karabük Üniversitesi’nden Dr. Cemil İrdem, İstanbul Coğrafya Zümre Başkanı Hatice Çiftçi, Mersin Orman Bölge Müdür Mustafa Yalçın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında Bölge Müdürlüğümüze bağlı Anamur, Mut, Erdemli, Mersin ve Çamlıyayla Orman İşletme Müdürlüklerimizin sorumluluk alanlarında incelemelerde bulunularak, araştırma ve izleme çalışmalarında toprak örnekleri ile seçilen ağaçlardan artım-yaş kalemleri ile diğer arazi bilgileri konularında araştırmalar yapıldı.

Ağaçlandırma ve sedir rehabilitasyon sahalarında yapılan çalışmalar son derece başarılı bulunarak, bu başarının önümüzdeki yıllarda da devam edeceği değerlendirmesinde bulunuldu.

Arazi çalışmalarına Ağaçlandırma Şube Müdürü Rıza Güleç, Çamlıyayla İşletme Müdürü Ali Durmaz, İşletme Müdür Yardımcısı, Ağaçlandırma Şefi, İşletme Şefleri, Orman Teknikerleri ve Orman Muhafaza Memurları katılım sağladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA