Mersin’de PKK/KCK’ya gece operasyonu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de PKK/KCK’ya gece operasyonu


 

Mersin’de silahlı terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin engellenmesi ve deşifre edilmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede yapılan çalışmalarda, terör örgütünün Suriye uzantısı olan PYD/YGP içerisinde silahlı olarak faaliyet bulunduğu ve 2023 yılında Akdeniz ilçesinde düzenlenen Nevruz etkinliğinde terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı tespit edilen 14 şüpheli tespit edildi. Bu gece saatlerinde operasyon için düğmeye basan ekipler, Özel Harekat ve dron desteğiyle belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Adresler koçbaşlarıyla kırılarak girilirken, 11 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.

Gözaltına altına alınan şahıslar emniyete götürülürken, adreslerinde bulunamayan 3 kişiyi yakalama çalışmaları devam ediyor. (iha)



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA