Gözler CAS’da | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gözler CAS’da


 

Uzun süredir sessizliğini koruyan Yeni Mersin İdman Yurdu, kulübeye Özcan Kızıltan’ı alarak sessizliğe son verdi. Şimdi ki hedef ise transfer tahtasını açıp dış transfer yönelmek.

ALİ ŞANLI

 

Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. Özcan Kızıltan ile 2 yılık sözleşme imzaladı. Daha önce Mersin İdman Yurdu, Fenerbahçe, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor, Eskişehirspor, Sakaryaspor, Göztepe, Boluspor gibi birçok kulüpte görev yapan Teknik Direktör Özcan Kızıltan artık Mersin İdman Yurdu için ter dökecek. İmzanın ardından tesisleri gezen Kızıltan eksiklerin yeni sezona kadar giderilmesi talimatını verdi.

Şuan kadrosunda 14 oyuncu bulanan Kırmızı Lacivertli ekipte iç ve dış transfer CAS'tan gelecek habere göre program yapılacak. Transfer tahtası açılması halinde dış transferde en az 10 oyuncu alınacak. Aksi durumda ise tüm planlar değişecek. Mersin İdman Yurdu Pazartesi günü kendi tesislerin de top başı yapacak. 1 haftalık idmanın ardından Bolu'da ikinci etap çalışmalarına başlanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA