Katil kocaya müebbet! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Katil kocaya müebbet!


 

Mersin’de boşanma aşamasındaki eşini tabanca ile öldüren zanlıya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Mersin 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasına tutuklu sanık Murat Karaman, taraf avukatları ve Dilek Karaman'ın yakınları katıldı. Duruşmada konuşan sanık Karaman, eşini daha önce hiç tehdit etmediğini ve şiddet uygulamadığını iddia ederek, "Olayda kullandığım tabanca babamdan kalan tabancadır. Bahçeye gittiğim için yanıma almıştım. Eşim mesaj atıp geliyorum deyince bırakma zamanım olmadı. Mermi ağzında değildi. İsteyerek yapmadım" dedi.

Duruşmaya katılan yakınları da sanığın olayı tasarlayarak gerçekleştirdiğini söyleyerek, en ağır cezayı almasını istedi.Dosya hakkında mütalaasını veren savcı, sanığın 'kasten öldürme' suçundan cezalandırılmasını talep etti. Taraf avukatlarını da dinleyen mahkeme heyeti, sanığa 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Heyet ayrıca sanığa ruhsatsız silah bulundurmak suçundan 1 yıl hapis cezası uyguladı. Mahkeme, verilen cezada iyi hal indirimi uygulamadı.

 

OLAYIN GEÇMİŞİ

Olay, 10 Eylül 2020 tarihinde merkez Akdeniz ilçesi Karacailyas Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, özel bir hastanede laborant olarak çalışan Dilek Karaman, doğum günü olması nedeniyle babasıyla kalan oğlu E.'yi almak için boşanmak üzere olduğu kocası M.K.'nin evine gitti. Genç kadın, komşusuyla birlikte gittiği evin önünde boşanma davaları devam eden kocası tarafından çıkan tartışma sonrası tabanca ile vurularak öldürüldü. Cinayet zanlısı M.K. ise suç aleti tabanca ile birlikte yakalandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA