Başkan Yılmaz’a çocuklardan yoğun ilgi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Yılmaz’a çocuklardan yoğun ilgi


 

Haber Merkezi

 

Mahalle ziyaretleri ile sahadaki çalışmaları inceleyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; Yusuf Kılıç ve Osmaniye Mahalleleri’nde çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Yusuf Kılıç Mahallesi’nde devam eden yol bakım çalışmalarını takip ederek ekiplerden bilgiler alan Başkan Yılmaz, Osmaniye Mahallesi’nde bulunan semt sahasında ise incelemelerde bulunarak antrenman yapan gençlerle bir araya geldi.

Osmaniye Mahalle Muhtarı Cengiz Şahpaz’ın da bulunduğu incelemeler sırasında çocuklarla ve gençlerle sohbet eden Başkan Yılmaz, günün anısına hatıra fotoğrafı da çektirdi. Çocuklara eğlenirken öğrenecekleri boyama kitabı da hediye eden Başkan Yılmaz, onlara gelecekteki hedeflerini sordu ve nasihatlarda bulundu.

 

“ÇOCUKLARIMIZ, GENÇLERİMİZ BİZİM EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ”

Başkan Yılmaz, Toroslar Belediyesi olarak çocukları, gençleri ve eğitimi önemsediklerini ve bu doğrultuda çalışmalar yaptıklarını belirterek; “Mahalle ziyaretlerimiz sırasında vatandaşlarımıza isteklerini sorduğumuz gibi çocuklarımızla da sohbet ederek bizlerden neler istediklerini öğreniyoruz. Kentimizde, ilçemizde hayata geçirdiğimiz her bir proje ve çalışma çocuklarımızın geleceğini de ilgilendiriyor. Onların görüşleri de bizim için çok kıymetli. Onlar mutlu, huzurlu ve sağlıklı olsunlar diye ilçemizde hizmetlerimizi hassasiyetle sürdürüyoruz” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA