Depremzedeleri dolandıran sahte ev sahibi yakalandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Depremzedeleri dolandıran sahte ev sahibi yakalandı


 

Mersin’de başkasına ait eşyalı evi kendi evi gibi gösterip vatandaşlara kiralayarak dolandırdığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı. Şahsın evdeki eşyaları taşımak için nakliye parası da aldığı belirlenirken, depremzede vatandaşları da dolandırdığı ortaya çıktı.

Haber Merkezi

 

Mersin’de E.K. adlı şahıs, merkez Akdeniz ilçesi Bahçe Mahallesi'nde kendisine ait olmayan eşyalı bir evi sosyal medya hesapları üzerinden kiralık gibi gösterdi. İlanları gören yaklaşık 20 aile, şahısla irtibata geçerek evi kiralamak istedi. Müşterilerden kiraları alan şüpheli, 'Evde şu anda birilerinin oturduğunu, 3-5 gün içinde evin boşalacağını' söyledi. Bu süre zarfında vatandaşları oyalayan şahıs zaman istedi. Daha sonra evdeki eşyaları taşımak için bazı vatandaşlardan nakliye parası da alan şahıs, kayıplara karıştı. Depremzede vatandaşları da dolandırdığı ortaya çıkan şahsın bazı vatandaşları da tehdit ettiği belirlendi. Şikayet üzerine çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi yakalamak için operasyon düzenledi. Kiralamak istediği evin bölgesinde tanınan biri olan şahıs, ekiplerin çalışmasıyla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan E.K., adliyeye sevk edildi. Şüpheli, emniyet çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA