Hoca belli oldu! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hoca belli oldu!


 

TFF 2’inci lige çıktığına bin pişman olan Yeni Mersin İdman Yurdu uzun süren sessizliğini Özcan Kızıltan ile bozdu.

ALİ ŞANLI

 

Yönetim bilinmezliğinin sürdüğü Yeni Mersin İdman Yurdu'nda teknik direktörlük koltuğuna Özcan Kızıltan getirildi. Bu

sezon 2'inci lige yükselen Kırmızı Lacivertlilerde şampiyonluk sevinci yaşayamadan sorunlarla uğraşmaya başladı. Şampiyonluk maçının ardından gelen istifalar, futbolculara yapılmayan ödemeler, transfer yasağı ile karşı karşıya kalan Mersin ekibi sorunlardan birini çözerek uzun zamandır süren sessizliği de bozmuş oldu.

Kulübeye Özcan Kızıltan'ı getiren Mersin İdman Yurdu yönetimi tecrübeli hocayla 2 yıllık anlaşma yapıldığı öğrenildi. Geçmişte Mersin İdman Yurdu forması giyen ve çalıştıran, bir dönem Tarsus İdman Yurdu'nda görev yapan Kızıltan yeni sezonda Mersin İdman Yurdu'nun başarısı için mücadele edecek.

TARNSFER YASAĞI NE OLACAK?

Teknik direktörlük sorununu Özcan Kızıltan ile aşan Mersin İdman Yurdu yönetiminin şimdi önünde ki en büyük engel olan transfer yasağını nasıl kaldıracağı merak konusu oldu. Kulüpten alınan bilgiye göre Spor Tahkim Mahkemesi (CAS)'a itiraz edildiği sonuç beklendiği öğrenildi. Yaşanan şampiyonluğun ardından birçok oyuncu Mersin'i terk etmiş şuan yaklaşık 13 futbolcunun kaldığı biliniyor. Transfer yasağının kalmaması halinde bazı oyuncuların da takımdan ayrılması hatta yeni imza atan Kızıltan'ın da ayrılması gündeme gelebilir.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA