TİY 15 Temmuz’da top başı yapacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY 15 Temmuz’da top başı yapacak


 

BARIŞ ÇOBAN

 

Sene başında kuruluşunun 100’üncü yılında bir alt lige düşen Tarsus İdman Yurdu, 3. Lig’de ki sezon öncesi hazırlıklarını tam hız sürdürüyor. 20’ye yakın oyuncuyu kadrosuna katan TİY, 15 Temmuz’da top başı yapacak.

Sürece dair sosyal medyandan bir açıklama yapan Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, “Takımımız transfer dönemine hızlı bir giriş yaparak eksik bölgelerini hızlıca tamamlamıştır. Takımımızda mevcut kadroda eksik gördüğümüz takıma ağabeylik yapacak ve kaptanlık yapacak futbolcu dışında bir tanede forvet alarak transfer dönemini kapatacağız. Takımımızın yanında olan tüm dostlarımıza kıymetli taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Kurulan kadro ile 15 Temmuz’da Burhanettin Kocamaz Tesisleri’nde top başı yapılacak ve hazırlıklar sonrasında 22 Temmuz’da kamp kadromuzu açıklayarak kampa gidilecektir” dedi.

Öte yandan kısıtlı bütçeye sahip takım transferde istediği atağı yapamayınca yönünü genç yeteneklere çevirdi. Bu kapsamda TİY yönetimim Burahenettin Kocamaz Stadyumunda seçmeler organize ederek gelecek vaat eden sporcuların peşine düştü.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA