Gülnar Belediyesi ilçeye macera parkı kazandırıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gülnar Belediyesi ilçeye macera parkı kazandırıyor


 

Haber Merkezi

 

Gülnar Belediyesi, daha güzel, daha yaşanılabilir bir Gülnar sloganıyla spor ve eğlencenin bir arada yer aldığı heyecan dolu bir tesisi, dev bir projeyi daha gerçekleştiriyor.

Gülnar Belediyesi tarafından Gülnar'a ilçenin ilk macera parkı inşa ediliyor. İçerisinde eğlence ve maceraya dönük aktivitelerin olacağı parkın yapımı süratle devam ediyor. Eğlence, macera tutkunlarının ve ailelerimizin güzel vakit geçirebileceği park Akdeniz Mahallesi Konutlar Yolu Sokakta 11.000 metrekare alana inşa ediliyor.

Macera parkında, ip parkuru, parkur üzeri zipline, parkur üzeri tırmanma duvarı ( çocuk ve yetişkinler için ), survivor parkuru, paten ile kayma alanı, çocuk parkı ve metal spor aletleri, hentbol, voleybol, basketbol, tenis kortu, futbol, badminton çok amaçlı spor sahası, paintball parkuru, kafe ve dinlenme alanları olacak.

 

“MACERA PARKIMIZ GÜLNAR'A HEYECAN KATACAK”

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, “Bizler göreve gelmeden önce vaat ettiğimiz bütün sözlerimizi Allah'ın izniyle yerine getirdik. Göreve geldiğimizden itibaren kısa vadeli değil, her zaman uzun vadeli düşündük. Bu yönde çalışmalara imza attık. İlçemize yeni kır düğün salonumuzu kazandırdık. Gülnar Göleti Mesire Alanımızı tamamladık, içerisinde masalar ve sandalyeler temin edilince burayı da vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Gençlerimiz için macera parkı projemizi hayata geçiriyoruz. Yaşlılarımızın sosyal bir alana ihtiyacı vardı, dinlenme odalarından kuaföre, muayene odasına kadar güzel vakit geçirebilecekleri merkezimin yapımını da tamamladık. Kadınlarımız ile ilgili bir lokal sözümüz vardı, onu da yaptık. Bunlar günlük proje değil. En ince detayına kadar düşünülüp tasarlanmış projeler. Şükürler olsun bir projemizi daha hayata geçirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Gülnar'ımıza Macera Parkı inşa ediyoruz. Her köşesinde ayrı bir heyecan yer alacak olan bu parkta gençlerimiz ve çocuklarımız adeta heyecanını atacak. Ayrıca tesisimizin içerisinde çok amaçlı spor sahası ve vatandaşlarımızın ailecek güzel vakit geçirebilecekleri kafe ve dinlenme alanları da bulunuyor. Macera parkı yapımımız tamamlandığında test ve deneme çalışmaları yapıldıktan sonra vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Tesisimiz güzel Gülnar'ımıza ve kıymetli vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Daha modern, daha yaşanılabilir bir Gülnar için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz " ifadelerini kullandı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA