Yılbor Boru Türkiye’nin devleri arasında | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yılbor Boru Türkiye’nin devleri arasında


 

Haber Merkezi

 

Fortune 500 Türkiye Araştırmasına göre Türkiye'nin en büyük 500 şirketi belli oldu. Buna göre Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde plastik boru üretimi ve ihracatı gerçekleştiren Yılbor Boru 491. sırada yer aldı.

Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin seçildiği Fortune 500 listesine 491. sıradan giriş yapmayı başaran Yılbor Boru her geçen yıl üretim ve kapasite artırımını sürdürerek dünyanın dört bir yanına ihracat gerçekleştiriyor.

Türkiye'nin en büyük 500 firması arasına girdikleri için gururlu olduklarını ifade eden Yılbor Boru Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, "Fortune 500 listesinde 491. Sırada yer alarak Türkiye'nin en büyük 500 firması arasında yer almak bizler için büyük bir onur kaynağıdır. Yılbor Boru her geçen yıl üretim, kapasite ve ihracat ağını genişleterek ülke ekonomisine önemli katkılar sağlamaktadır. Önümüzdeki yıllarda ihracat yaptığımız ülke sayısını artırıp daha çok üretim yaparak listelerde daha üst seviyeleri hedefliyoruz" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA