Traktör desteği Mut’lu etti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Traktör desteği Mut’lu etti


 

Mersin’in Mut İlçesinde ORKÖY çalışmaları kapsamında 5 köyde 540 bin TL’si hibe şeklinde olmak üzere 5 adet traktöre karşılık gelen 2 milyon 700 bin TL’lik üretim mekanizasyon kredisi verildi.

Haber Merkezi

 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Mut Orman İşletme Müdürlüğü, 2023 yılı Orman ve Köy İlişkileri (ORKÖY) çalışmaları kapsamında Mut İlçesinde; Çatalharman, Kurtuluş, Kürkçü, Bozdoğan ve Sakız köylerinde 5 adet traktöre karşılık gelen 2 milyon 700 bin TL’lik üretim mekanizasyon kredisi verdi. Bu kredinin 540 bin TL’si hibe şeklinde kullandırıldı. Mersin Orman Bölge Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Üretim mekanizasyon kredileri kapsamında verilen traktörler üretim işlerinde kullanıldığında, iş paydaşlarımızın daha verimli çalıştığı gözlemlenmektedir. İnsan gücü ile yapılamayan veya zorlanarak yapılan işlerde traktör kullanımının faydası belirgin bir şekilde ortaya çıkmaktadır. ORKÖY Ferdi Kredileri faizsiz olarak uygulandığından, vatandaşların geri ödemelerinde faiz alınmayacaktır.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü olarak, ORKÖY kredilerinden yararlanan tüm köylülerimize hayırlı olmasını temenni eder ve emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederiz” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA