Sağlıkçılardan iş bırakma eylemi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sağlıkçılardan iş bırakma eylemi!


 

Genel- Sağlık İş üyeleri, kamu emekçilerini açlığa ve sefalete mahkum ederek nitelikteki maaş zamlarına karşı 7 Temmuz’da bir günlük iş bırakma eylemi yapacak.

BARIŞ ÇOBAN

 

Hayat pahalılığı ve enflasyon karşısında maaşları eriyen kamu emekçileri son artışlardan memnun değil.

Genel Sağlık-İş Mersin Şube Başkanı Dr. Gürbüz Şen, siyasi iktidarın zam teklifinin, memurlar için sefalet demek olduğunu söyleyerek, “Daha önce de pek çok kez altını çize çize söylediğimiz gibi kamu emekçilerinin ısrarla yoksullaştırılmasını kabul etmiyoruz. Göz göre göre oldu bitti ile kamu çalışanlarını açlığa ve sefalete mahkûm edemezsiniz. Genel Sağlık-İş olarak kamu emekçilerinin çığlığını sesimizi duymayanlara duyuracağız.

Genel Sağlık-İş olarak; acil hastalar, diyaliz hastaları, gebeler, kanser hastaları, yoğun bakım hastalarının bakımı aksamayacak sağlık hizmeti verilecek şekilde, ülke genelinde 1 günlük iş bırakma eylemleri yapacağımızı buradan duyuruyoruz. 

Konfederasyonumuz Birleşik Kamu-İş'in de desteğiyle karar alarak 7 Temmuz 2023 tarihinde tüm yurt genelinde bir gün iş bırakıyoruz.

Açlığı, sefaleti, adaletsizliği içine sindiremeyen tüm kamu emekçilerini ve örgütlerini özellikle rengi sarı olmayan sağlık ve sosyal hizmet iş kolunda örgütlü sendikaları ‘iş bırakma eylemine’ katılmaya davet ediyoruz. Yarınlar direnen mücadele eden kamu emekçilerinin olacak. Yaşasın Genel Sağlık-İş, yaşasın örgütlü mücadelemiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA