Toroslar’da Sivas anması CHP’yi gerdi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar’da Sivas anması CHP’yi gerdi!


 

HEDİYE EROĞLU

 

Toroslar Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Birleşiminin dilek ve temenniler bölümünde Başkan Atsız Afşın Yılmaz’ın Madımak ve Başbağlar Katliamlarını anması CHP’lilerin tepkisiyle gerilim yaşanmasına neden oldu.

Yılmaz, “2 Temmuz Sivas ve 5 Temmuz Başbağlar Katliamının yıldönümü. Bunlar 3 gün arayla canlarımızı, bizi birbirimize düşürmek için dış ellerce yapılmış bir provokasyondur ve tarihimize kara bir leke olarak geçmiştir. O gün orada fail olanları destekleyen daha sonra nerede durduğunu görüyor, ibretle izliyoruz. Allah bu tür sakıntılardan milletimizi korusun, birliğimizi beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Bu esnada bazı CHP’lilerin “Burası Toroslar Meclisi bu konulara girmeyin” tepkisi üzerine gerilim yaşandı. Başkan Yılmaz, “Kaç kat istiyorsun diyorum ne dediğiniz belli değil, Sivas Katliamı ile ilgili konuşuyorum ona da itiraz ediyorsunuz. Ne ile ilgili konuşalım? Sivas katliamını anmamdan neden rahatsız oldunuz ben anlamadım. Böyle bir konuda bile anlamıyorum. İğnelediğim söyleniyor, sizinle alakası ne ki? Neden üzerinize alıyorsunuz? Dış bağlantı ortaya koyuyorum. Bunu da ibretle izliyorum diyorum” dedi.

Bunun üzerine bazı CHP’li meclis üyeleri meclis toplantı salonunu terk etti. Başkan Yılmaz bu duruma sert tepki gösterdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA