Toroslar’da park ve yeşil alanlar bakımdan geçiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar’da park ve yeşil alanlar bakımdan geçiyor


 

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediyesi, yaz aylarında vatandaşların uğrak yeri olan park ve yeşil alanlarda temizlik, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen ağaç budama, çim biçme, ilaçlama ve sulama işlemlerinin yanı sıra deforme olan bank, kamelya, çöp kovası ve çocuk oyun grupları periyodik olarak tamir ediliyor veya yenileriyle değiştiriliyor.

Doğanın tüm güzelliklerini barındıran Toroslar’da birbirinden güzel mesire alanları da ekipler tarafından düzenli olarak temizleniyor.

 

BAŞKAN YILMAZ; “YEŞİL ALANLARIMIZI KORUYALIM”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yeşil alanların önemine dikkat çekerek; “Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli miras yeşil alanlarımızdır. Biz de Toroslar Belediyesi olarak hem yeşil alanlarımızı düzenli olarak bakımdan geçiriyor hem de yeni alanlar oluşturuyoruz. Amacımız, hemşehrilerimize daha sağlıklı, temiz ve huzurlu ortamlar sunmaktır. Hemşehrilerimizden de isteğimiz yeşil alanlarımızı korumaları ve sahip çıkmalarıdır”  dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA