Baro’dan Esra’nın katledilmesine tepki | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Baro’dan Esra’nın katledilmesine tepki


 

Mersin Barosu, Esra Asena Temir’in erkek arkadaşı tarafından katledilmesine tepki gösterdi. Sosyal medya platformları üzerinden bir metin yayınlayan baro, sürecin takipçisi olacaklarını duyurdu.

Haber Merkezi

Mersin Barosu Başkanlığı ve Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi, Esra Asena Temir’in erkek arkadaşı tarafından katledilmesine sosyal medya platformlarından yaptığı açıklamayla tepki gösterdi. ‘Yasalar uygulansın. Kadın cinayetleri son bulsun’ denilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Mersin'de 27 yaşındaki Esra Asena Temir, erkek arkadaşı M. B. tarafından darp edilmesi nedeniyle geçirdiği beyin kanaması sonucunda yaşamını yitirmiştir. Mahkemeye çıkarılan M. B. tutuklanmıştır. Kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetlerinin giderek arttığı ülkemizde, bu vahşetin artık son bulmasını, bunun için de 6284 sayılı yasanın eksiksiz uygulanmasını istiyoruz. Hayatının baharında bir kadının daha vahşice katledildiği olayı lanetliyoruz. Mersin Barosu olarak yasal sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızı meslektaşlarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA