Başkan Özyiğit, Eğriçam’da vatandaşlarla buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Özyiğit, Eğriçam’da vatandaşlarla buluştu


 

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Eğriçam Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Sorunları yerinde tespit etmek ve çözüm önerilerini değerlendirmek için mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Özyiğit, vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinleyerek, hayata geçirdikleri projelerle ilgili bilgilendirmede de bulundu.

Haber Merkezi

 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, hem kırsal hem de merkezdeki mahallelere ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Eğriçam Mahallesi’ni gezerek incelemelerde bulunan Başkan Özyiğit, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi, önerilerini tek tek not aldı. Hizmetlerinde katılımcılık ve ortak akıl vurgusu yapan Başkan Özyiğit,vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

 

“HER BİR FİKİR, ÖNERİ VE TALEP BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR VE YOL GÖSTERİCİDİR”

Eğriçam Mahalle Muhtarı İbrahim Ünel ile mahalleyi gezen Başkan Özyiğit, “Yenişehir Belediyesi olarak, projelerimizi hayata geçirirken vatandaşlarımızı da sürece dahil ediyoruz. Her bir fikir, öneri ve talep bizim için çok değerlidir ve yol göstericidir. Bu kapsamda mahalle mahalle, sokak sokak geziyoruz. Bugün Eğriçam Mahallemizdeydik. Mahallemizin altyapısı, yol düzenlemeleri, park ve yeşil alanları ile daha sağlıklı bir çevre konularında vatandaşlarımızla görüştük. Sıcak karşılamaları ve memnuniyetleri bizleri çok mutlu etti” diye konuştu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA