Korkulan olmasın | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Korkulan olmasın


 

Yeni Mersin İdman Yurdu’nda süren sessizlik şehri korkuturken, bu durumun arkasında FİFA’nın geçmişten gelen borçlarının kulübün sorumlu tutulması krizinin yattığı öne sürülüyor.

ALİ ŞANLI

 

TFF 3'ncü ligde sezonu şampiyon olarak tamamlayan Mersin İdman Yurdu'na şampiyonluk yaramadı.

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Yeni Mersin İdman Yurdu neredeyse şampiyon olduğuna bin pişman oldu. Ligin son maçında Yomraspor'u 5-1 yendiği maçın ardından yaşananlardan sonra yönetim istifa etmiş, şampiyonluk kutlaması yapılmamıştı. 2'inci lige çıkmanın keyfini yaşayamayan Mersin İdman Yurdu'na kötü bir haber daha yolda olduğu iddia edildi.

Kapanan Mersin İdman Yurdu'nun adını ve logosunu alan İçel İdman Yurdu Yeni Mersin İdman Yurdu olarak ligde mücadele etmişti. Mersin İdman Yurdu'nun geçmişten gelen borcundan sorumlu olduğu düşüncesi ile FİFA'ya şikayet edilmişti. Gelen bilgilere göre FİFA'nın geçmişten gelen borçlardan Yeni Mersin İdman Yurdu'nun da sorumlu olduğu kararına varıldığı öğrenildi.

 

MİY'NE BEKLİYOR?

Spor kamuoyunda konuşulanlara bakıldığında, FİFA'nın geçmişte buna benzer dosyalarda aldığı kararlar incelendiğinde borçların ödenmemesi halinde Kulübe transfer yasağı, puan silme gibi cezaların verileceği iddia edildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA