Akdeniz’de çocuklara 5 farklı dalda kurs veriliyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz’de çocuklara 5 farklı dalda kurs veriliyor


 

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Belediye Spor Kulübü’nün düzenlediği ücretsiz yaz okulları kurs kayıtları devam ediyor. Bu yıl futbol, basketbol, tenis, jimnastik ve yüzme olmak üzere 5 farklı spor dalında verilen yaz okulu kursları yoğun ilgi görüyor.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi’nin bu yıl 7-12 yaş aralığındaki çocuklar için 5 farklı spor dalında düzenlediği ücretsiz yaz spor okulları geleceğin sporcularını bekliyor. 12 Haziran’da başlayan başvurularda futboldaki kontenjan doldu. Basketbol, tenis, jimnastik ve yüzme kurslarına kayıtlar ise devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Uçar, çocuklarını kurslara göndermek isteyen ebeveynlerin acele etmesi gerektiğini, çünkü bazı kontenjanların dolmak üzere olduğunu ifade etti.

 

“SPOR KURSLARIMIZA AİLELER VE ÇOCUKLARIMIZDAN BÜYÜK İLGİ VAR”

Uçar; “Belediyemizin 3 yıldan beri yaz ve kış dönemlerinde sürekli hale getirdiği, birçok branşta kendi antrenörlerimiz tarafından eğitim verilen yaz okulumuzda bu sene 5 farklı spor dalında hizmet veriyoruz. Basketbol, futbol, tenis, jimnastik ve yüzme alanlarındaki kurslarımız açıldı. Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gültak döneminde faaliyete başlayan yaz spor okullarımız; halkımız tarafından büyük beğeni topluyor. Yaz döneminde çocuklarımızın etkin, verimli vakit geçirebilmeleri için, spora ve sporcu kimliğine bürünebilmeleri, erdemli ve ahlaklı bireyler olarak yetişmeleri için kurslarımız başladı” dedi.

 

“KONTENJANLAR DOLMADAN BAŞVURU YAPILMALI”

Bu yıl 12 Haziran 2023 tarihi itibariyle 2022-2023 sezonu yaz kurslarının başvurularını almaya başladıklarını kaydeden Uçar; “Kurslar için belirli kontenjanlarımız var. Çocuklarını yaz okulunda verdiğimiz spor kurslarına göndermek isteyen velilerimizin hızlıca bize ulaşmaları gerekiyor.

Zira kısa bir süre önce başlayan başvuru süresine rağmen, beğeni ve halkımızın takdirinden dolayı kontenjanlarımız dolmaya başladı. Örneğin futbolda kontenjanımız tamamlandı. Yüzme, basketbol, kort tenisi ve jimnastik alanında da ailelerimizden, çocuklarını yaz okulumuza göndermelerini istiyoruz” diye konuştu.

 

BU YIL YAZ OKULUNDAKİ BRANŞ SAYISI ARTTIRILDI

Sözlerini; “Çocuklarımız, belediyemiz antrenörleri işliğinde 2 ay boyunca muhteşem tesislerimizde, aile sıcaklığı ortamında çok verimli bir kurs dönemi yaşıyorlar” şeklinde sürdüren Ali Uçar, şöyle konuştu; “Geçen yılki yaz okullarımızı da büyük rakamlara ulaşarak tamamlamıştık. Geçen sene; futbol, basketbol ve tenis alanlarında 800’ü aşkın; yüzme alanında da bin 500’ü aşkın çocuğumuza kurs verdik. Önümüzdeki senelerde de kurs vermeye devam edeceğiz. bu yıl branşlarda çeşitliliği de arttırdık.

Geçen yıl jimnastik ve muay thai kurslarımız yoktu. Ama hakikaten hem çocuklarımıza hem de ilçemizin spordaki geleceğine katkı sunmak için imkanlarımızı zorlayıp, bu alanlarda da yaz okullarımızı aktif hale getirdik. Çocuklarımız, yaz okullarına gelerek hem tatili en verimli şekilde geçiriyor, hem de yetenekli oldukları spor dallarında kendilerini geliştirebiliyor. Çocuklarını, yaz okulumuza göndermeleri noktasında Akdenizli ailelere bir kez daha çağrıda bulunuyorum.”

Akdeniz Belediye Spor Kulübü’nün organize ettiği ücretsiz yaz spor okullarına 7-12 yaş aralığındaki çocuklarını göndermek isteyen aileler, (05527690805) numaralı telefon üzerinden de bilgi alabilir.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA