Vali Pehlivan, kentteki sağlık yatırımlarını değerlendirdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vali Pehlivan, kentteki sağlık yatırımlarını değerlendirdi


 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıda, sağlık alanında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Pehlivan, Mersin İl Sağlık Müdürü, Sağlık Hizmetleri Başkanı, Destek Hizmetleri Başkanı, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanının katılımıyla toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener de iştirak etti.

Vali Pehlivan toplantıda, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışmalar, il genelinde gerçekleştirilmekte olan sağlık hizmetlerinin genel durumu, yapılan, devam eden ve planlanan yatırımlar, sorumluluk dahilindeki resmi ve özel kuruluşlarda yapılan denetimler ve ilgili diğer hususlar hakkında İl Sağlık Müdürü Emrah Ceviz ve birim müdürlerinden bilgiler aldı, değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulundu. Pehlivan, diğer hizmet alanlarında olduğu gibi sağlık alanında da el birliğiyle il genelinde en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olduklarını belirterek, tüm personele çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi.

Mersin'de merkez ve ilçelerde biri Şehir, Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmak üzere 12 Sağlık Bakanlığı hastanesinde 3 bin 159 yatak, 15 özel hastanede bin 187 yatak, 1 üniversite hastanesinde 860 yatak olmak üzere toplam 28 hastanede 5 bin 206 yatak kapasitesi mevcut. Mersin genelinde sağlık kuruluşlarında 928 uzman doktor, bin 91 pratisyen doktor, 93 uzman diş hekimi, 755 diş hekimi, 6 bin 544 hemşire ve ebe olmak üzere diğer sağlık çalışanlarıyla beraber toplam 16 bin 907 kişi hizmet veriyor.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA