Ormancılık faaliyetleri değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ormancılık faaliyetleri değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi


 

Haber Merkezi

 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, ormancılık faaliyetleri değerlendirme toplantısını Silifke’de gerçekleştirdi.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Silifke Orman İşletme Müdürlüğü Boğsak Yangın Yönetim Merkez binasında 2023 yılı iş programları doğrultusunda yürütülen ormancılık faaliyetlerinin ilk altı aylık gerçekleşmelerinin değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Bölge Müdürü Mustafa Yalçın başkanlığında Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Fulin, Yaşar Yaman Sağlam ve Ali Kişi, orman işletme müdürleri, şube müdürleri, fidanlık müdürü ve etüt proje başmühendisi katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, Yalçın “2023 yılı iş programları doğrultusunda yürütülen ormancılık faaliyetlerini hiçbir aksaklığa sebebiyet vermeden gerçekleştireceğinizi ve belirtilen eksiklikleri en kısa sürede gidereceğinizi biliyorum. Ülkemizde yaz aylarının gelmesi ile orman yangınlarına birinci derecede hassas olan bölgemizde orman yangınları riski artmaktadır. Orman Bölge Müdürlüğü olarak olası bir orman yangına karşı sürekli teyakkuz halinde bulunalım.  Kazasız ve yangınsız bir sezon geçirmemizi temenni ediyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Orman İşletme Müdürlerinin yaptıkları sunumlar ve şube müdürlerinin sorun ve çözüm önerilerinin ardında toplantı sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA