Kilise pederlerinden Cemevine ziyaret | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kilise pederlerinden Cemevine ziyaret


 

Haber Merkezi

 

Mersin Rum Ortodoks Kilisesi Pederi Coşkun Teymur, Antakya Rum Ortodoks Kilisesi Pederi Jan Dellüller, Mersin Kilise Yönetim Kurulu Başkan Rozet Okatan ve Kadınlar Kolu Başkanı Barbara Altıniş, Mersin Cemevi Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Mersin Rum Ortodoks Kilisesi Pederi Coşkun Teymur , “Depremden dolayı Kilisemize katkı sunan Mersin Cemevi Başkanı Hasan Kılavuz başta olmak üzere yönetimdeki arkadaşlara teşekkür ederiz” diye konuştu.

Mersin Cemevi Başkanı Pir Hasan Kılavuz, “Mersin Cemevi olarak her zaman Kilise ve Hıristiyan kardeşlerimizin yanındayız. Çok büyük deprem felaketin ardından imkânlarımız doğrultusunda bütün kurumlara ve depremden etkilenen canlarımıza destek sunduk” diye belirtti.

Ziyaret sonrasında Mersin Rum Ortodoks Kilisesi Pederi Coşkun Teymur, Antakya Rum Ortodoks Kilisesi Pederi Jan Dellüller tarafından Mersin Cemevi Başkanı Pir Hasan Kılavuz’a plaket verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA