Mersin, ulaşım sektörünün Ankara’da güçlü sesi olacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin, ulaşım sektörünün Ankara’da güçlü sesi olacak


 

Haber Merkezi

 

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkan Vekilleri Rıza Tekin ve Aziz Fatih Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini iletti.

Genel Başkan Vekilleri Aziz Yılmaz ve Rıza Tekin ile uzun yıllar TŞOF çatısı altında şoför ve otomobilci esnafına hizmet verdiklerini belirten Başkan Veysel Sarı, “ Hatay Birlik Başkanı ve Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanımız Aziz Fatih Yılmaz ile Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanımız Rıza Tekin kardeşimi tebrik ediyor, TŞOF’taki Genel Başkan vekilliği görevlerinin şoför ve otomobilci esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Veysel Sarı, TŞOF yöneticileri olarak, Genel Başkan Fevzi Apaydın nezdinde, Genel Başkan Vekilleri Rıza Tekin ve Aziz Fatih Yılmaz ve tüm yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ulaşım sektöründeki esnafın sorun ve beklentilerine çözüm üretme adına onların Ankara’daki güçlü sesi olmaya devam edeceklerini ifade etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA