Altunok’tan gençlere sınav motivasyonu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Altunok’tan gençlere sınav motivasyonu


 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, YKS sınavına girecek olan Silifkeli gençlerle bir araya geldi.

Belediyeye ait Dr. Ali Su Kütüphanesinde gençlerle bir araya gelen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Önemli bir sınava girecek olan gençlerimizle buluştuk. Harıl harıl ders çalışıyorlardı. Kısa bir mola verdik, biraz sohbet ettik. Moral ve motivasyon takviyesi yaptık. Silifkeli  gençlerimizin her alanda başarı kazanacağına inancının tamdır. Silifkeli gençlerimizin hepsiyle gurur duyuyorum, gençlerimizi de, onlara emek veren ailelerini de tebrik ediyorum. Bu gençlerimizin büyük bir kısmı dershaneye gitmeden, ek ders almadan bu sınava hazırlandı. Yalnızca belediyemizin açmış olduğu Dr. Ali Su Kütüphanesinde planlı ve sistemli bir şekilde çalışarak sınava hazır hale geldiler. Hafta sonu yapılacak YKS sınavına girecek olan tüm gençlerimizin hayallerine kavuşmasını, istedikleri bölümleri kazanmasını temenni ediyorum. Hepsini çok aydınlık bir geleceğin beklediğine inanıyorum. Daha nice Silifkeli çocuğumuzun ve gencimizin güzel başarılara imza atmasını diliyorum” dedi.

Silifkeli gençlerin daima yanlarında olacaklarını da vurgulayan Başkan Altunok, “Gençlerimiz yeter ki çalışsın, başarılı olsun. Biz daima yanlarında olacağız, onları desteklemek için ne gerekiyorsa yapacağız” diyerek sınava hazırlanan gençlere çeşitli ikramlarda da bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA