Utanç davası ertelendi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Utanç davası ertelendi!


 

HEDİYE EROĞLU

 

Özgürlük ve demokrasinin son kalesi olduğunu savunan CHP’nin tarihine kara bir leke olarak geçen bir grup partili gencin gazetemize saldırısının üzerinden geçen bir yıl 4 ayın ardından ilk duruşması yapılamadan ertelendi.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz ile İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer’in önderlik ettiği 24 şüpheli hakkında savcılık mala zarar verme suçundan 4 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istenen dava hakimin aniden rahatsızlanması sonucu 7 aralık 2023 tarihine ertelendi.

CHP tarihine kara bir leke olarak geçen saldırı sonrası basın meslek kuruluşları başta olmak üzere emek ve demokrasi kesimlerinden CHP’ye ve saldırıyı gerçekleştirenlere kınama ve tepki yağmıştı.

Ancak saldırıya liderlik yapan Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz ile Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer’in, olay sonrası görevlerine devam etmesi, partinin çirkin saldırıya verdiği desteğin göstergesi oldu.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA