Akdeniz’de parklar, spor sahaları ve yeşil alanlar elden geçiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz’de parklar, spor sahaları ve yeşil alanlar elden geçiyor


 

Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde bulunan park, bahçe, yeşil alan, spor tesisleri ile kamu kurumlarına ait bahçelerde peyzaj düzenleme, ağaç budama, çim biçimi ve temizlik çalışmalarına hız verdi.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yaz mevsimiyle birlikte vatandaşların uğrak yerlerinden olan parklar, bahçeler ve yeşil alanlara yönelik yenileme, çim biçme, budama ve temizlik hizmetlerine aralıksız devam ediyor.

Mersin Millet Bahçesi sahilini temizleyen ekipler; Huzurkent Kulak, Köselerli, Bahşiş ve Adnan Menderes; Kazanlı, Cumhuriyet, Karacailyas Şakir Gülmen ve Emek, Puğkaracadağ Mahallesi Şehit J. Uzman Çavuş Mustafa Sarı Parkı, Adanalıoğlu, Yukarı Burhan, Aşağı Burhan, Gündoğdu, Kürkçü, Sarı İbrahimli, Dikilitaş mahallelerindeki parklar, futbol sahaları ile yeşil alanlarda çim biçme ve temizlik yaptı.

 

KAMU KURUMLARININ TALEPLERİ DE YERİNE GETİRİLİYOR

Ekipler, ilçe sınırlarında hizmet veren kamu kurumlarından gelen talepler üzerine okul, cami, sağlık ocağı, hastane, cezaevi ve emniyet binaları gibi kamu kurumlarına ait bahçe ve yeşil alanlarda da ot biçme, budama ve temizlik çalışması gerçekleştirdi. Akdeniz’e aralıksız hizmet veren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ayrıca Hrant Dink Parkı, Leylak Parkı, İsmet İnönü Bulvarı üzerindeki köprü etrafı ile Tırmıl Sanayi Sitesi’nin içindeki yeşil alanlarında çim kesimi ve temizlik yaptı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA