MESKİ, su baskınlarına karşı mücadele ediyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MESKİ, su baskınlarına karşı mücadele ediyor


 

MESKİ Genel Müdürlüğü, kentte kronikleşen altyapı sorunlarına çözüm sunan çalışmalara aralıksız devam ediyor. MESKİ’nin, Akdeniz İlçesi 3 Ocak Mahallesi Cemalpaşa Caddesi’nde gerçekleştirdiği çalışmalar sayesinde, yoğun yağışlardan sonra oluşabilecek su baskınlarının önüne geçildi.

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi(MESKİ) Genel Müdürlüğü, yağmursuyu hattı imalatlarına hız kesmeden devam ediyor. MESKİ bu kapsamda, Akdeniz İlçesi 3 Ocak Mahallesi’nde bulunan Cemalpaşa Caddesi’nin uzun yıllar süren su taşkını sorununa son veriyor.

 

CEMALPAŞA CADDESİ’NE YAĞMURSUYU HATTI DÖŞENDİ

Kentin altyapı sorunlarına çözüm sunan çalışmalara imza atan MESKİ, kronikleşmiş sorunları da ortadan kaldırmaya devam ediyor. MESKİ, Akdeniz İlçesi 3 Ocak Mahallesi Cemalpaşa Caddesi’nde (117. Cadde ile Mersinli Ahmet Bulvarı arası) yoğun yağışlardan sonra oluşan su baskını sorunu için gerekli çalışmaları başlattı. Söz konusu bölgede yağmursuyu taşkınlarının önlenebilmesi amacıyla, yağmursuyu şebeke hattı imalatını tamamlayan MESKİ,bu çalışmayla yoğun yağışlardan sonra oluşabilecek su baskınlarının önüne geçti.

Yapılan çalışmayı değerlendiren 3 Ocak Mahalle Muhtarı Mehmet Gündoğdu; “Geçmiş dönemlerde aşırı yağışlar sonucu oluşan sel nedeniyle, Cemalpaşa Caddesi’nde oluşan sular bizi rahatsız ediyordu. MESKİ buraya bir hat çekti ve bu çalışmayla bizi çok rahatlattı. Başkan’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA