Tarsus TSO Heyeti Hollanda’ya iş gezisi düzenliyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus TSO Heyeti Hollanda’ya iş gezisi düzenliyor


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Hollanda’ya iş gezisi düzenliyor. Tarım ve gıda sektöründen oluşan heyet, 14-17 Haziran tarihleri arasında Amsterdam’da ikili iş görüşmeleri yapacak ve Greentech Fuarını ziyaret edecek. İş gezisi ile Hollanda’nın iş potansiyelini keşfetme, yeni iş bağlantıları kurma ve ticaret ağlarını genişletme imkânı hedefleniyor.

Tarsus TSO üyelerinin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği iş gezilerine bir yenisini daha ekledi. Tarsus TSO heyeti bu kez Hollanda’ya iş gezisi düzenledi. Tarım sektöründeki teknolojik gelişmeleri yerinde görmek, yeni iş fırsatları bulmak ve iş ağlarını genişletmek istediklerini belirten Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, ‘’İş gezimiz üyelerimize yeni pazarlara erişim sağlama, ticari ilişkileri güçlendirme ve uluslararası işbirliklerini geliştirme imkânı sunacak önemli bir etkinlik olacak. Hollanda tarım sektöründe özellikle ileri teknoloji ve inovatif çalışmalarıyla örnek teşkil eden bir ülke. İkili iş görüşmelerimiz ve toplantılar sayesinde temaslarımızın bölgemiz ve Tarsus için yeni iş olanakları doğuracağını, üretim tekniklerinde Avrupa standartlarının yakalanması için fayda sağlayacağını öngörüyoruz. Özellikle Çukurova’da birçok çiftçinin bahçeciliğe yoğunlaştığı bugünlerde bu yurt dışı iş gezimiz daha da önem kazanıyor. Geçen yıl Odamızda Hollanda Türkiye Ticaret Odası Derneği ve beraberinde iş heyetini ağırlamıştık. Dernek ile temaslarımız sayesinde şimdi heyetimizle birlikte yerinde inceleme imkânı yakaladık. KOSGEB tarafından da desteklenmeye uygun bulunan bu iş gezimizin verimli ve başarılı şekilde geçmesini temenni ediyoruz.’’diye konuştu.

Tarsus TSO Heyeti, Hollanda iş gezisi kapsamında Amsterdam Greentech Fuarını ziyaretinin yanı sıra, Hollanda Türkiye Ticaret Odası Derneği ev sahipliğinde ikili iş görüşmeleri de yapacak. Heyet ayrıca Hollanda’nın en büyük yaş sebze paketleme ve lojistik firmalarından ikisini yerinde ziyaret edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA