Yaz spor okulları Akdenizli çocukları bekliyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yaz spor okulları Akdenizli çocukları bekliyor


 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Akdeniz Belediye Spor Kulübü bünyesinde 7-12 yaş arasındaki çocuklar için açtığı yaz spor okulları başlıyor. Uzman eğitmenler gözetiminde ücretsiz verilecek futbol, basketbol, kort tenisi, jimnastik, Kick Boks ve Muay Thai kursları yaz boyunca çocukları bekliyor.

Haber Merkezi

 

Sporun ve sporcunun dostu Akdeniz Belediyesi, geleceğin yeteneklerini keşfedip onlara daha sağlıklı bir yaşam ve güzel bir gelecek hazırlıyor. Çocukların hem sahip oldukları yetenekleri geliştirmek, hem de gizli kalmış yönlerini ortaya çıkarmak üzere Akdeniz Belediyesi’nin düzenlediği yaz spor okulları başlıyor. Tatilini en verimli şekilde geçirmek isteyen 2011 ile 2016 arası doğumlu (7-12 yaş) Akdenizli çocuklar; yaz boyunca futbol, basketbol, tenis, jimnastik, Kick Boks ve Muay Thai kurslarına katılabilecek.

 

“SOKAĞIN RİSKLERİNDEN UZAK TUTMAK İÇİN ÇOCUKLARIMIZI YAZ OKULUNA GÖNDERELİM”

Akdeniz’in, artık sporun da merkezi olduğunun altını çizen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da yaptığı açıklama ile velilere seslendi. Hem sağlıklı bir yaşam hem de sporda başarılı bir gelecek için çocuklarını yaz spor okuluna göndermeleri çağrısında bulunan Başkan Gültak, “Sporun herhangi bir dalı ile uğraşan çocukların, eğitim ve sosyal hayatlarının da başarılarla dolu olduğu unutulmamalıdır. Bu anlamda, ücretsiz yaz spor okullarımız yeni yeteneklerini bekliyor. Çocuklarımızı sokağın risklerinden uzak tutmak, onlara daha güzel ve sağlıklı bir gelecek hazırlamak istiyorsak, sevdikleri ve yetenekli oldukları spor dallarına onları kazandıralım” diye konuştu.

 

KURSLARA BAŞVURU SÜRECİ BUGÜN BAŞLADI

Öte yandan; kontenjanlarla sınırlı olan ücretsiz spor okullarına başvuru süreci 12 Haziran 2023 Pazartesi (bugün) itibariyle başladı. Veliler; futbol, basketbol, kort tenisi kursları için mesai saatleri içerisinde Seyfi Ali Türkoğlu – Şafak Erdur Futbol Sahası’na; jimnastik, kick boks ve muay thai kursları için de Karaduvar Mahallesi Spor Salonu’na başvurabilir. Çocuklarını Akdeniz Belediye Spor Kulübü’nün düzenlediği yaz spor okullarına göndermek isteyen ebeveynler, (0552 7690805) numaralı telefonu üzerinden de bilgi alabilir.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA