Anamur Durusoy ile ‘yola devam’ dedi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Anamur Durusoy ile ‘yola devam’ dedi


 

BARIŞ ÇOBAN

 

Geçen sene Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselen ve 3. Lig’e çıkma yolunda Mersin derbisinde karşılaştığı Silifke’ye penaltılarda yenilerek adeta kapıdan dönen Anamur Belediyespor da yeni sezon hazırlıkları başladı.

Yönetim ilk olarak takımın başarısında önemli bir paya sahip olan teknik direktör Ali Haydar Durusoy ile yeni sezon için sözleşme imzalamak üzere harekete geçti. Yapılan görüşmeler sonrası Durusoy ile yeni dönemde de yola devam etmek için sözleşme imzalandı.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın makamında imzalanan sözleşme ile Durusoy ile ‘yola devam’ denildi. Başkan Kılınç da yaptığı açıklamada, “Şehrimizin takımı Anamur Belediyespor'u çalıştıran teknik direktörümüz Ali Haydar Durusoy ile yeni sezon için sözleşme imzaladık. Final maçında talihsiz bir şekilde elenerek 3. Lig hayallerini 1 yıl erteleyen takımımızı yeni sezonda şampiyon yaparak 3. Lig'e taşıyacağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA