Avantajı Yalova kaptı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Avantajı Yalova kaptı


 

Türkiye Basketbol Ligi’nde Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK), yarı final ikinci karşılaşmasında Semt77 Yalova’ya, 71 – 63 yenilerek avantajı kaptırdı.

Haber Merkezi

 

Mersin MSK, Misli.com Türkiye Basketbol Ligi Özgür Adıgüzel Sezonu Play-Off yarı final serisinde ilk maçı kazansa da ikinci maçta, Semt77 Yalova’ya, 71 – 63 yenilerek avantajı rakibine kaptırdı.

Uzun Amerikalı Sean Evans'ın ısınmalarda sakatlanması Mersin MSK’yı zora soktu ve bu durum maçada yansıdı. Birinci periyotta 14-18 ile geriye düşen MSK, ikinci periyotta 20-11 skorla rakibine üstünlük sağladı. İlk yarıyı 34-29 luk skorla tamamlayarak soyunma odasına giden Mersin ekibi, 3’üncü periyotu 15-19’luk skorla ve maçı 49- 48 skorla tamamladı.

Son periyotta skor üretmekte zorlanan Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK, savunmadaki hatalara top kayıplarına eklenince sahadan 71-63’luk skorla mağlup ayrılan taraf oldu.

Dördüncü periyodun son saniyelerinde Koray'ın rakibine yapmış olduğu faulle ortam elektriklendi ve bençten gelen oyuncularında müdahaleleriyle Baş Hakem Yener Yılmaz MSK’lı Koray, Önder, Recep ve Berkay’ı maçtan diskalifiye etti. Semt77 Yalova Spor’dan da Ricardo ve Sercan Topçu diskalifiye edildi.

Maçın sonunda hakemlerin tutacağı rapora göre diskalifiye olan basketbolcuların alacağı ceza belli olacakken, yarı final turunda 3 maç kazanan takım, finale adını yazdıran taraf olacak. Bu durumda avantaj Semt77 Yalova Takımında görünse de temsilcimiz Mersin MSK, Yalova’da alacağı yenilgi halinde, karşılamayı Mersin’e taşıyacak.

Yalova ekibi taraftarı önünde iyi basketbol oynaması ile bilinse de, Mersin MSK halen şampiyonluğun güçlü adayı.

Yarı final üçüncü karşılaması 12 Haziran Pazartesi günü Yalova’da 90. Yıl Spor Salonunda saat 18.00'de, yarı final dördüncü karşılaması ise 14 Haziran Çarşamba günü saat 18.00’de oynanacak. Maçlar TRT Spor Yıldızdan canlı yayınlanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA