Yeni kabinede Mersin yok! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yeni kabinede Mersin yok!


 

Yeni Bakanlar Kurulu listesi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Yeni kabinede Mersin’den AKP’li bakanlar Nurettin Nebati ve Lütfi Elvan beklendiği gibi görev alamayarak kabine dışı kaldı.

HEDİYE EROĞLU

 

28 Mayıs tarihinde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanarak 13. Cumhurbaşkanı olmaya hak kazanan Recep Tayip Erdoğan, Meclis'te yemin ederek görevine resmen başlamış oldu. Yaşanan gelişmelerinin ardından gözler yeni kabinedeki bakanlara çevrildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni açıkladı. Cumhurbaşkanı Yardımcılığına Cevdet Yılmaz, Adalet Bakanlığı’na Yılmaz Tunç, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na Mahinur Özdemir Göktaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na Vedat Işıkhan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na Mehmet Özhaseki, Dışişleri Bakanlığı’na Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na Alparslan Bayraktar, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na Osman Aşkın Bak, Hazine ve Maliye Bakanlığı’na Mehmet Şimşek ve İçişleri Bakanlığı’na Ali Yerlikaya, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na Mehmet Nuri Ersoy, Milli Eğitim Bakanlığı’na Yusuf Tekin, Milli Savunma Bakanlığı’na Yaşar Güler, Sağlık Bakanlığı’na Fahrettin Koca, Sanayii ve Teknoloji Bakanlığı - Mehmet Fatih Kacır seçildi.

 

MERSİN’E BAKAN YOK!

Yeni kabinede Mersin’den Milletvekili olan AKP’li bakanlar Nurettin Nebati ile eski bakan Lütfi Elvan beklendiği gibi görev alamayarak kabine dışı kaldı.

Haftasonu olmasına rağmen Nurettin Nebati görevi Maliye Bakanlığı’na getirilen Mehmet Şimşek’e devretti. 

 

NEBATİ'DEN İLK AÇIKLAMA

Görevi sadece 18 ay süren eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni atamaları değerlendirdi.

Yerine Mehmet Şimşek'in getirildiği Nebati, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemimizin açıklanan yeni kabinesi milletimize hayırlı, uğurlu olsun. Görevim süresince gururla birlikte çalıştığım tüm mevkidaşlarıma teşekkürlerimi iletiyor, yeni kabinemize başarılar diliyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan önderliğinde Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda Türkiye Cumhuriyeti’nin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA