OSBÜK yönetimine Mersin’den 2 isim girdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

OSBÜK yönetimine Mersin’den 2 isim girdi


 

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) yönetimine Mersin’den Sabri Tekli ve Gül Akyürek Balta birlikte seçildi.

Türkiye'deki 391 organize sanayi bölgesinin çatı kuruluşu olan Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşunun (OSBÜK) 21. Olağan Genel Kurulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Konferans Salonu'nda yapıldı. Genel Kurula, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcı Hasan Büyükdede, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Zeki Murzioğlu ve Kütükcü katıldı.

Genel kurulda mevcut OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü yeniden seçilerek güven tazeledi. Genel Kurul'daki seçimin ardından OSBÜK Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:Memiş Kütükcü, Bekir Sütçü, Cengiz Şimşek, Erdim Noyan, Mustafa R. Türker, Necip Filiz, Selçuk İskender, Mete Çağlayan, Mustafa Narlı, Murat Çökmez, M. Sabri Ünlütürk, Cem Hısımcıl, Gül Akyürek Balta, Cem Gün, Memet Aslan.

OSBÜK yönetimine Mersin’den Mersin –Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTSOB Başkanı Sabri Tekli ve Mersin-Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Gül Akyürek Balta birlikte seçildi.

Başkan Tekli, seçim sonrası yaptığı kısa açıklamada, “Mersin’in büyük başarısı..  Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) yönetimine Mersin’den Gül Akyürek Balta kardeşim ile birlikte seçildik.. Gül Başkanım ile önünüzdeki dönem Mersinli sanayicilerimiz için Ankara’da da birlikte çaba sarf edeceğiz. Mersin’e hayırlı uğurlu olsun” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA