Vali Pehlivan Vergi Dairesinden brifing aldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vali Pehlivan Vergi Dairesinden brifing aldı


 

Haber Merkezi

 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Vergi Dairesi Başkanlığı'nda; Vergi Dairesi Başkanı, Grup Başkanları ve Vergi Daire Müdürlerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirdi.

Vali Pehlivan başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Vergi Dairesi Başkanlığı bünyesinde il genelinde yürütülen çalışmalar, mükelleflere sunulan hizmetler, vergi denetimleri ve ilgili diğer hususlarda hakkında Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal’dan brifing aldı. Bahse konu toplantıda, yerine getirilmekte olan iş ve işlemler ile vatandaşlara sunulan işlemler ve yapılan denetimlere ilişkin değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Mersin Vergi Dairesi Başkanlığına bağlı, Gelir Kanunları, Gelir Kanunları Usul ve Tahsilat, Mükellef Hizmetleri, Strateji ve Hukuk ve İhtilaflı İşler, Denetim, İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Grup Müdürlüğü ve il genelinde 11 Vergi Dairesi ile 4 Mal Müdürlüğü bünyesinde ki toplam 777 personel ile hizmet vermekte. İl genelinde 101 bin 140 gelir vergisi, 22 bin 247 kurumlar vergisi ve 688 bin 285 motorlu taşıtlar vergisi mükellefi bulunmakta.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA