Burhanettin Kocamaz: ‘Halk rahatlatılmalı’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Burhanettin Kocamaz: ‘Halk rahatlatılmalı’


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de 28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı kazansa da, Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasına İYİ Partili Burhanettin Kocamaz’dan değerlendirme geldi.

“Hepimizin gündemini çok fazla meşgul eden seçim maratonu nihayet sona erdi” diyen Kocamaz, “Sayın Recep Tayyip Erdoğan halkın iradesiyle yeniden cumhurbaşkanı seçildi. Kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyor, vatana ve millete hayırlı olsun diyoruz.

Sayın cumhurbaşkanından en büyük beklentimiz seçim sathında verdiği sözleri bir an evvel yerine getirmesi, beklentilere cevap verebilmesi, ekonomik konularda alacakları tedbirlerle halkımızı rahatlatabilmesi!

“BELLİ BİR GURUBUN DEĞİL, HERKESİN, YANİ 85 MİLYONUN CUMHURBAŞKANI OLMALI”

Bunun yanında ülkede huzurun sağlanması, ortamın gerilmemesi, sadece belli bir gurubun değil, herkesin, yani 85 milyonun Cumhurbaşkanı olması, hak hukuk adalet ve liyakate önem vermesi, demokrasi kurallarını öncelemesi, bu güne kadar yapılan haksızlıklara, yandaş kayırmacılıklarına son verilmesi, özellikle KPSS’den yüksek puan almış gençlerin haklarının teslim edilmesi, gençlerin ülkemizden umudunu keserek yurt dışında ikbal aramalarının önüne geçilmesi!

Tabii ki yeni mülteci girişine engel olunması ve halihazır yurdumuzda bulunanların da bir an evvel ülkelerine döndürülmesi!

Kendisinin de zaman zaman dillendirdiği gibi, Hz. Ömer’in ifadesiyle ‘Fırat’ın kenarında kaybolan kuzunun hesabı O’ndan sorulur!’

Bu bilinçle hareket ettiği, güç zehirlenmesi yaşamadığı, halkımıza da yaşatmadığı, hak hukuk adalet ve liyakate önem verdiği, kul hakkına riayet ettiği sürece herkesin Cumhurbaşkanı olacak! toplumun tümünden saygı görecek! yaptığı işlerden zevk alacak! Ve yastığa da başını rahatça koyabilecektir!” diye konuştu.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA