‘Asfaltsız yolumuz kalmayacak’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Asfaltsız yolumuz kalmayacak’


 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Fen İşleri Müdürlüğü Asfaltlama Ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, ilçe merkezinin yanı sıra tüm mahallelerde asfaltsız yol bırakmayacaklarını açıkladı.

Göreve geldikleri günden bu yana hayata geçirdikleri projelerin yanı sıra belediye araç parkını da güçlendirdiklerini belirten Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediye bünyesinde kurdukları üretim tesisinin yanı sıra asfaltlama çalışmalarında kullanılacak yeni araçlar da satın aldıklarını belirterek, tüm mahallelerde asfaltlama çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Asfaltlama Ekipleri tarafından mahallelerde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Altunok, “Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımız ve muhtarlarımızın en büyük isteği olan yeni yolların açılması, zamanla bozulan yolların bakım-onarımının yanı sıra asfaltlama ve parke taşı döşeme çalışmalarımıza büyük önem veriyoruz. Belediye bünyesinde kurduğumuz asfalt üretim tesisi sayesinde ve satın alarak araç parkımıza dahil ettiğimiz yeni araçlarla asfalt üretimine devam ediyoruz. Bir program dahilinde de ürettiğimiz asfaltla tüm mahallerimizin yollarını asfaltlıyoruz. Bu çalışmalarımızın yanı sıra halkımızı ve kentimizi de modern projelerle buluşturmaya devam ediyoruz. İlçemiz Silifke  yapacağımız yeni yatırım ve hizmetlerle çok daha modern bir şehir haline gelecektir” dedi.

Asfaltlama hizmetlerinde kullanılacak olan yeni aracı hizmete sunduklarını da bildiren Silifke Belediye Başkanı Altunok, mahallelerinde yürütülen asfaltlama çalışmaları için teşekkür ziyaretine gelen Ulugöz Mahallesi  Muhtarı İlyas Çağıl ve mahalle halkını da makamında kabul etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA