Sanayici ondan vazgeçmedi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sanayici ondan vazgeçmedi!


 

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (MTOSB) çekişmeli seçimlerde kazanan mevcut Başkan Sabri Tekli oldu. Tekli 212 oyun 122’sini alırken rakibi Gökmen Akyürek, 86 oy aldı. Seçimlerde 2 oy boş çıkarken, 2 oy da geçersiz sayıldı.

Hediye Eroğlu

 

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde (MTOSB), 24 yıl sonra karşısına rakip çıkan Gökmen Akyürek ile başkanlık için yarışan Sabri Tekli, yine kazandı.

Mersin sanayisinin üretim merkezi olan ve hali hazırda faaliyette bulunan 3 organize sanayi bölgesi, yapımı devam eden 4. organize sanayi bölgesi ile mevcutta 823,5 hektar alana sahip MTSOB, 5’inci genişleme alanının heyecanını yaşarken yönetim de seçim için ter döktü.

Bölgenin 24 yıldan buyana başkanlığını yürüten Sabri Tekli ve ekibinin karşısına ilk kez rakip olarak çıkan Gökmen Akyürek ile çetin bir yarış verilirken, dün yapılan genel kurul ile kazanan belli oldu.

Başkan Tekli, 212 oyun 122’sini alarak yeniden seçilirken, Gökmen Akyürek, 86 oy aldı. Seçimlerde 2 oy boş çıkarken, 2 oy da geçersiz sayıldı.

Başkan Sabri Tekli yaptığı paylaşımda, “Sanayicilerimizin takdirleriyle, sanayicilerimizden aldığımız güçle, sanayicilerimiz ile birlikte; daha gidecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz var. Tüm sanayicilerimize teşekkür ederim” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA