Nebati’nin seçim bürosunda patates stokladılar! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Nebati’nin seçim bürosunda patates stokladılar!


 

AKP’nin Mersin seçim ofisinde stoklanan patatesler gündem oldu. AKP Milletvekili ve Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’nin de fotoğraflarının oluğu büronun fotoğraflarını paylaşan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, “Stokçuluğa da başlamış” paylaşımında bulundu.

Haber Merkezi

 

Türkiye’de uygulanan düşük faiz politikası ve bununla beraber yükselen döviz kurları ve yüksek enflasyon ekonomini çerçevesini çiziyor. AKP’li Cumhurbaşkanı ve gelecek dönemde Türkiye’yi Cumhur İttifakı adına yönetmeye talip olan 21 senelik ülke iktidarına sahip Recep Tayyip Erdoğan’ın ise yüksek enflasyon ve gıda fiyatların artmasının nedenini pek çok kez stokçulukla bağdaştırdığı söylemleri bulunuyor.

Konu hakkında tedbirler alınıyor ve stok yapanlara ülkeyi ‘mezar edileceği’ Erdoğan tarafından söyleniyor.

Türkiye, 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turuna hazırlanırken Mersin’de AKP Mersin Milletvekili Nureddin Nebati’nin görsellerinin olduğu büroda patates çuvalları gündem oldu.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ise konu hakkında çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda AKP sembolleriyle dolu bir dükkanda patates çuvallarının yığıldığı görülüyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de enflasyonun en büyük sebebi olarak gördüğü stokçuluğa karşı olduklarını pek çok kez dile getirmişti. Başarır’ın paylaştığı görselde Nebati’nin de fotoğrafı bulunuyor.

Başarır görseli “Stokçuluğa da başlamış” sözleriyle paylaştı


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA