Silifke’de yol açım çalışmaları sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke’de yol açım çalışmaları sürüyor


 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Narlıkuyu ve Atakent mahallelerini bir birine bağlayacak olan yeni yol açım çalışmalarını yerinde inceledi.

Beraberinde Narlıkuyu Mahalle Muhtarı İrfan Aydın, Atakent Mahalle Muhtarı Salim Demirtaş ve vatandaşlarla birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Altunok, belediye birim amirlerinden bilgiler aldı.

Silifke Belediyesi olarak hazırladıkları bir projeyle Narlıkuyu ve Atakent mahallelerini bir birine bağlayacak olan bu yolun ulaşıma açılmasıyla birlikte hem alternatif bir yol açılacağını hem de vatandaşların iki mahalle arasında ulaşımının daha sağlıklı hale geleceğini belirten Başkan Altunok yaptığı açıklamada, “Narlıkuyu ve Atakent mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımızdan gelen istek ve talepler doğrultusunda biz de bir proje hazırladık. Narlıkuyu mahallesi karadere sokak girişinden başlayarak çöplük üzerinden geçen yol Atakent mahallesi çülenli sokağa bağlanacak. Ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmalarla bu yolun büyük bir bölümünü açtık. Yıllarca bu yolun açılması imkansız diyerek ötelenen bu çalışmayı biz sağlıklı bir şekilde sürdürüyoruz. Narlıkuyu ve Atakent mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızın bile ümidini kestiği bu yolu biz kısa sürede ulaşıma açacağız. Narlıkuyu ve Atakent mahallesi arasında yapımı devam eden bu yol iki mahallemizi bir birine bağlamanın yanı sıra bu bölgede alternatif bir ulaşım da bu yol üzerinde sağlanacaktır. Belediye hizmetlerimizi 88 mahallemize eşit bir şekilde ulaştırarak halkımızın istek ve taleplerini yerine getirmeye devam ediyoruz” dedi.

Yıllarca özlemle bekledikleri yola kavuşmayı sabırsızlıkla beklediklerini ifade eden muhtarlar ve vatandaşlar yürütülen çalışmalardan dolayı Başkan Altunok’a teşekkür etti.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (2)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA