Emeklilerden; ‘tek adam iktidarına son’ çağrısı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Emeklilerden; ‘tek adam iktidarına son’ çağrısı


 

Haber Merkezi

 

Tüm Emekliler Sendikası Mersin Şube yönetimi adına Hüseyin Kurt, yaptığı yazılı basın açıklaması ile 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi, tek adam iktidarına son vermeye çağrısı yaptı.

Seçime sayılı günler kala yükselen gergin tansiyona dikkat çeken Kurt, “14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine sayılı günler kala başta Erzurum’da İstanbul Büyükşehir belediye başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı sayın Ekrem İmamoğlu’nun mitingine yapılan taşlı saldırı ve bu saldırıyı bilinçli olarak engellemeyen parti militanına dönüşmüş vali ve emniyet müdürü olmak üzere ülkenin pek çok il ve ilçesinde seçim çalışması yürüten muhalif partilerin üye ve yöneticilerine, seçim araçlarına, seçim bürolarına yönelik saldırılar karşısında tedbir almak bir tarafa saldırganları cesaretlendiren iktidar ve sözcülerini kınıyoruz.

14 Mayıs’ta bir seçim olmaktan çıkıp tek adam iktidarı mı, parlamenter bir demokrasi mi referandumuna dönüşen seçimlerde başta emekliler olmak üzere tüm halkımızı 21 yıldır yoksulu daha yoksul, zengini daha zengin yapan, ekonomiyi batıran, imar aflarıyla on binlerce yurttaşın ölmesine sebep olan, yüz binlerce yurttaşın yaralanmasına, evsiz kalmasına, işyerinin yıkılmasına yol açan, doğamızı tahrip eden, kadınların kazanımlarına saldıran tek adam iktidarına son vermeye çağırıyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA