Mersin’de hırsızlara geçit yok | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de hırsızlara geçit yok


 

Haber Merkezi

 

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 4 ay içerisinde hırsızlık suçuna karıştığı tespit edilen 633 şüpheli yakalanarak adli merceklere sevk edildi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerinin Mersin’in merkezinde yapmış olduğu çalışmalar, son 3 yıllık istatistik verilerle karşılaştırıldığında; Evden hırsızlık olaylarının yüzde 53, işyerinden hırsızlık olaylarının yüzde 20 ve otodan hırsızlık olaylarının yüzde 26 azaldığı tespit edildi. İşyerinden hırsızlık olaylarında aydınlanma oranının yüzde 74, yankesicilik olaylarında ise aydınlatma oranının yüzde 81 ve kapkaç olaylarını gerçekleştiren şüpheli şahısların tamamının ekipler tarafından yakalanarak aydınlanma oranının yüzde 100 olarak gerçekleştiği belirlendi.

2023 yılı 4 aylık sürede hırsızlık suçuna karıştığı tespit edilen 633 şüpheli şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi.

Kapkaç, yankesicilik ve hırsızlık olaylarını önlemek amacıyla halkın yoğun olarak bulunduğu semt pazarlarında görevlendirilen motorize ve sivil ekiplerin denetimleri artırılarak devam edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA