Sahilde yürüyüş arası siyaset atışması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sahilde yürüyüş arası siyaset atışması


 

AKP’li Bakan Nureddin Nebati ile CHP’li Ali Mahir Başarır’ın Mersin sahilinde sabah sporu yaparken karşılaşması sosyal medyadan siyaset atışmasına neden oldu.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin ile ilgili sorunlarıyla gündem olmaktan ziyade birbirlerine sataşmaları ile gündeme gelen Hazine ve Maliye Bakanı AKP 1. Sıra Mersin milletvekili adayı Nureddin Nebati ile CHP Mersin Milletvekili ve 1. Sıra adayı ali Mahir Başarır’ın sahildeki sabah sporu karşılaşması yine siyasi atışmaya neden oldu.

 

KORUMA ORDUSU İLE YÜRÜYÜŞE ELEŞTİRİ

CHP’li Mahir Başarır sabah saatlerinde Adnan Mendes Bulvarındaki Kültür Park’ta bisiklet sürerken AKP’li Nebati ve beraberindeki kalabalık koruma grubuyla karşı karşıya geldi. Bunun üzerine twitter’dan “Nureddin Nebati ve beraberindeki heyet ile sabah sporunda karşılaştık. Madem ki Mersin’de yalnız başınıza sokağa çıkacak cesaretiniz yoktu neden aday oldunuz? Allah hiçbir siyasetçiyi yalnız başına halkın içine çıkamayacak duruma getirmesin!” diyerek, Nebati’nin koruma eşliğindeki yürüyüşünü eleştirdi.

 

“ANLAŞILAN SİZ YİNE BOŞTA KALMIŞSINIZ”

Bunun üzerine AKP’li Nureddin Nebati de sosyal medyadan Başarır’a şu yanıtı verdi; “Mersinli kardeşlerimiz bizlere her gördüğü yerde yakın ilgi gösteriyorsa, her gördüğü yerde destek mesajları veriyorsa ne yapalım Sayın Ali Mahir, vatandaşlarımızla aramıza mesafe mi koyalım?

Kaldı ki bu yeni bir şey de değil. Bizler 21 yıldan bu yana zaten hep vatandaşlarımızla yan yana ve omuz omuza yürümeye devam ediyoruz. Video çekmeye fırsat bulduğunuza göre anlaşılan siz yine boşta kalmışsınız.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA