Silifke’de nefesler tutuldu! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke’de nefesler tutuldu!


 

TFF 3. Lige Yükselme Finalinde yarın Kırşehir’de Viranşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Silifke Belediyespor, kupayı Mersin’e getirerek, 30 yol sonra ilçeyi profesyonel lige taşıma hedefinde.

ALİ ŞANLI

 

Silifke Belediyespor 3'üncü ligin kapısına dayandı. Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen 2 ve 7'inci grup takımlarına ekstra 3'üncü lige çıkma fırsatı doğmuştu. Gruplarda ilk 5 takım içinde yer alan takımların Konya'da eleme usulü ile oynanan maçların ardından son olarak Anamur Belediyespor’u yenen Silifke Belediyespor adını finale yazdırmıştı. Kırşehir'de oynanacak finalde Mersin ekibi Silifke Belediyespor'un rakibi Viranşehir Belediyespor oldu.

Kırşehir'e erken giderek kampa giren Kırmızı Beyazlı ekip günde tek idman yaparak Viranşehir maçının hazırlıklarını tamamladı. Silifke Belediyespor Viranşehir Belediyespor karşılaşması Perşembe günü saat 15.00'da oynanacak.

Silifke Belediyespor  94-95  sezonunda 2'inci ligde mücadele eden Mersin ekibi Polsigücü'nü almış isim değişikliğine giderek Silifkespor olmuştu. 1 yıl 2'inci ligde , 3 sezonda 3'üncü ligde mücadele etmişti. Profesyonel liglere alışık olan Silifke ekibi şampiyon olarak 3'üncü lige çıkması halinde 28 yıllık profesyonel lig hasretine de son vermiş olacak.

 

SİLİFKE 30 YILLIK HAYALİ GERÇEK KILMAK İSTİYOR

Silifke Belediyespor’un deneyimli Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, gazetemize yaptığı değerlendirme ile kente destek çağrısı yaptı.

Takımda Anamur maçında sakatlanan sağ bek Suat’ın haricinde sakat veya cezalı oyuncu bulunmadığını söyleyen Tozlu, “Suat haricinde tam kadroyuz. Günler öncesinden Kırşehir’de kampa girdik, tüm enerjimizi bu maça vereceğiz. Viranşehir maçında galip gelerek yaklaşık 30 yıl aradan sonra Silifke’yi profesyonel lige taşıyacağız. Takım ve kent olarak hazırız.

Bu süreçte kentten yeterince destek gördük. Gerek belediye başkanımız gerek kaymakamız gerekse de taraftarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız bizi yalnız bırakmadılar. Konya’da olduğu gibi Kırşehir’de de bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. Taraftarımızın gücüyle şampiyonluk kupasını Mersin’e, Silifke’ye getireceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA